2012-01-20 16:04:01• hírek • mediatica

Jövőre 2. ligás lehet a Steaua

A Ghencea úti stadion
A Ghencea úti stadion

Meg kell oldani a pályagondot, egyébként nem lesz versenyengedély jövőre, idézte a mediatica.ro a szövetség licencbizottságának vezetőjét.

A visszaminősítést kockáztatja a Steaua Bukarest. A fővárosi alakulat, amely az idény elején eljött a Ghencea útról, és az utóbbi időben vendégként szerepelt hol itt, hol ott, a következő évadban már nem teheti meg ugyanezt. A labdarúgó-szövetség jelezte, hogy legalább 5 ifjúsági csapatnak tisztességes edzéskörülményeket kell biztosítani, és – hasonlóan – a hazai pályás meccsek rendezéséhez is megfelelő játékteret kell találni. Amennyiben ezt a követelményt nem teljesíti a Steaua, nem kapja meg az engedélyt, hogy induljon a következő szezonban.

A klub már felvette a kapcsolatot a Védelmi Minisztériummal, és tárgyalást kezdeményezett, hogy a csapat visszatérjen a Ghencea úti sportlétesítménybe. Azonban azt szeretnék elérni, hogy csak bérlőkként vegyék azt igénybe, azaz hogy díjat fizessenek az edzésekre és mérkőzésekre, viszont egyéb kötelezettségük ne legyen, így tudniillik elkerülnék az ingatlanadó-fizetési kötelezettséget.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: